Το CityZoe στα Ιωάννινα: Ο προορισμός της πολυτέλειας στην καρδιά των Ιωαννίνων

Η εταιρεία NextCom πραγματοποιεί το επόμενο βήμα στον χώρο των τουριστικών καταλυμάτων και ενσαρκώνει το σύγχρονο CityZoe στα Ιωάννινα.

Το «CityZoe Athens Suites» είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο που προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής στην καρδιά της Αθήνας. Με την ιδανική του τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για επαγγελματικά ταξίδια και τουριστικές εξορμήσεις.

Το «CityZoe Athens Suites» σχεδιάστηκε για να υποδέχεται και να φιλοξενεί παραθεριστές από όλο τον κόσμο με σκοπό τη γεφύρωση της ένδοξης ιστορικότητας του παρελθόντος, της σύγχρονης εποχής και της αληθινής φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει κομψότητα νεοκλασικών στοιχείων, δίνοντας ανάλαφρες νότες χαλάρωσης και γεννώντας ένα funky μείγμα διαχρονικής νεωτερικότητας.

Η εταιρεία NextCom ανακοίνωσε την απόκτηση ενός εκπληκτικού οικοπέδου στην καρδιά των Ιωαννίνων, προετοιμάζοντας έτσι το άνοιγμα του νέου «CityZoe Ioannina Suites». Το νέο αυτό εγχείρημα θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς διαμονής και υπόσχεται να συναρπάσει τους επισκέπτες του.

Με την εκλεκτή τοποθεσία του στα Ιωάννινα, μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Ελλάδας, το «City Zoe Ioannina Suites» θα προσφέρει αρμονία μεταξύ της παράδοσης και της πολυτέλειας εφάμιλλη των υπηρεσιών του «CityZoe Athens Suites». Το ξενοδοχείο θα παρέχει ευρύχωρα, κομψά και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που θα ενσωματώνουν τη σύγχρονη αισθητική με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής.

Το νέο ξενοδοχείο θα δώσει μια νέα μορφή ζωής στο διατηρητέο ακίνητο σεβόμενο την τοπική αρχιτεκτονική και την παράδοση. Τα δύο παλιά κτίσματα, του οικοπέδου, θα ανακατασκευαστούν εντός 24 μηνών με τη συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου και με τις υποδείξεις της Εφορείας Νεότερων Μνημείων, η οποία εξέδωσε τις εγκριτικές αποφάσεις για την αξιοποίηση των ακινήτων.